Kedvezmény kártya elfogadó helyek

 

Összefogtunk nyaralótulajdonosok, vendéglátóhelyek, szolgáltatók, hogy a Körösök-völgyébe Békésszentandrásra és Szarvasra, azon belül a korospartonnyaralunk.hu honlapon lévő vendégházakba érkező vendégek, az alábbi szolgáltatásokból kedvezményekben részesüljenek.


 

 

Füzesi tenisz

A Füzesi Tenisz a teniszezők kedvelt célpontja.A kezdőket és a profi teniszezőket is szeretettel várjuk minőségi pályáinkkal és egyedi helyszínünkkel!
+36703799877

Katalin II. sétahajó

A 30 éve működő Katalin II. Sétahajó Szarvason, a Holt-Körös gazdag élővilágával és egyedi környezetével várja az idelátogató turistákat.
Demeter István hajóskapitány egyedi humora és érdekes történetei egyaránt emlékezetes élményben részesítik.

Hot- Ball Squash Club

A klub nemcsak a fallabda kedvelőinek biztosít időtöltést. Amíg a legvehemensebbek a négy fal közt duplázzák a pulzusukat és felezik a zsírpárnák vastagságát, a családtagok, barátok a szoláriumban és a finn szaunában relaxálhatnak.

Gyógymasszőr

Turcsányi Lajos vagyok, sport-gyógy masszőr,

gyógy testnevelő,manuálterapeuta, oszteopát terapeuta(csontkovács).

Cuki Cukrászda

Várjuk Önöket Békésszentandráson a buszmegállónál található Cuki Cukrászdába.

Vidám Szarvas Jégpálya

Szarvason a Művelődési Ház mögötti téren, mintegy 800 m2-es területen Szarvas legújabb attrakciója a szarvasi jégpálya megnyitotta kapuit! Április 30-ig nyitva tart, ezt követően lebontásra kerül, s szeptembertől újra látogatható.

aranyszarvas

banner2

banner2

banner2