Mini Magyarország

A szarvasi Mini Magyarország makettparkról

A Szarvasi Arborétumban található Mini Magyarország makettpark, Európa legújabb makettparkjaként 2013. áprilisában nyílt meg Szarvason. A hazánk legnagyobb arborétumában, a Kárpát-medence és a történelmi Magyarország mértani középpontjában lévő makettpark hazánk történelmét, hagyományait, építészeti nevezetességeit mutatja be.

 

Az ország egyetlen interaktív makettparkjában néhány óra alatt az egész országot, sőt a határon túli területeket is bebarangolhatjuk. Magyarország, Erdély, Felvidék és Kátpátalja épített csodáinak minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén, Szarvason, a Mini Magyarország makettparkban.  Gombnyomásra indítható kisvonatok robognak az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán.

 

Aki még soha nem látta a Kecskeméti Cifrapalotát felülről, a Pécsi Dzsámit vagy a Tatabányai Turult közelről, akinek eddig kimaradt a Jáki templom, nem hallotta még a visszhangot a Tihanyi Apátságnál, nem emlékszik pontosan kiknek a szobrai állnak a Hősök terén, vagy megnézne egy csatajelentet az egri várban, annak a Mini Magyarország a tökéletes kirándulóhely. Az ország legnagyobb arborétumában Magyarország nevezetességei gyerekbarát méretben egy helyen, felnőtteknek, gyerekeknek, családoknak és osztályoknak egyaránt kötelező országjáró program.

 

jegyárak: http://minimagyarorszag.hu/jegyek/

nyitva tartás: http://minimagyarorszag.hu/info/nyitva-tartas/

 

További információ:
Mini Magyarország makettpark
Cím: 5540 Szarvas, I. kk. 9.
Telefon: +36 66/ 312-344

 

Web: http://www.minimagyarorszag.hu/
E-mail: info@minimagyarorszag.hu
http://www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas 

Vissza

 

A már meglévő akcióinkon felül az alábbi tavaszi akciókkal kedveskedünk érdeklődőinknek!

 

Ezen akciókat új foglalások esetében tudják érvényesíteni,
a már meglévő foglalásokkal nem összevonhatók!

 

Az akciók listáját folyamatosan frissítjük!

 

Kiemelt akciók

2021. január 03-tól március 11-ig és november 07-től december 23-ig, minden üdülőháznál 3 éjszakás foglalás esetén a 4. éjszakát ajándékba adjuk.
 
4 éjszakás foglalásnál az 5. éjszaka ajándék!

Töltsön el üdülőházainkban egy hosszú hétvégét és, hogy a pihenés igazán lazító legyen, az 5. éjszakát ajándékba adjuk. Az akció 2021. január 03-tól március 11-ig illetve november 07-től december 23-ig tart.

Hétköznapi akciónk!

Vasárnaptól péntekig történő foglalásnál, 3 éjszaka áráért 5 éjszakát tölthetnek el üdülőházainkban. Az akció 2021. január 03-tól március 12-ig illetve november 07-től december 17-ig tart.


www.korosvizennyaralunk.hu

7-et alszik, 5-öt fizet

4-et alszik, 3-at fizet

aranyszarvas

Osztálykirándulás